Jag är Sebastian Mannerström 51 år,
fjärde generationen kock och
uppväxt i restaurangkök.

50

We can grow over 50 head of lettuce a month with our hydroponic grow wall

1

Food for the White House

110 Years

of experience together

Introduktion

Sebastian Mannerström

Jag är Sebastian Mannerström 53 år, fjärde generationen kock och uppväxt i restaurangkök. Efter att i många år skött olika restauranger i Göteborg så som Sjömagasinet och Kometen, så vill jag nu fokusera på en riktigt bra lunchrestaurang.

Jag brinner för gediget bra svensk husmanskost och gillar att laga internationell Streetfood från grunden. Min främsta sida är att sätta smaker och ge kunden en riktig matupplevelse.

Back to basics

Svensk husmanskost

Svensk husmanskost som bjuder på mycket variation och många olika smaker. Vi jobbar också hårt på att hela tiden förnya oss på den gröna maten. Det har äntligen blivit ett helt annat intresse för vegetarisk mat. Det behöver inte vara enbart råvokade grönsaker och sallad. Det finns så mycket mer att göra och detta är något vi tycker är viktigt att utveckla.