Jag är Sebastian Mannerström 55 år,
fjärde generationen kock och
uppväxt i restaurangkök.
Introduktion
Sebastian Mannerström
Redan som sexåring började Sebastian Mannerström ta efter sin pappa Leif i köket och drömmen om att bli kock och släppa en egen kokbok var ett faktum. Nu, nästan 50 år senare är han den fjärde generationens matlagare som vigt sitt liv åt gastronomin.
Sebastian står för en aningen modernare mat som ligger i tiden, han brinner för matlagning från grunden där han tar influenser från Asien och den
ständigt växande Foodtruck-trenden. Sebastian var styckmästare när Sjömagasinet fick sin stjärna i Guide Michelin och han har lagat mat
till världsartister såsom Rolling Stones, U2, Prince och Bruce Springsteen flera gånger. Nu driver Sebastian Harvest restaurant med sin fru Anna Mannerström.
Back to basics
Svensk husmanskost
Svensk husmanskost som bjuder på mycket variation och många olika smaker. Vi jobbar också hårt på att hela tiden förnya oss på den gröna maten. Det har äntligen blivit ett helt annat intresse för vegetarisk mat. Det behöver inte vara enbart råvokade grönsaker och sallad. Det finns så mycket mer att göra och detta är något vi tycker är viktigt att utveckla.